informatie machinaal straten

Actueel
Restone houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

ReStone komt bestratingsbedrijven tegemoet

08-05-2012 om 14:20:36

ReStone weet als geen ander dat het eeuwen oude beroep van de stratenmaker een belangrijke transformatie doormaakt. Mede door het CROW en de Arbowet is machinaal herstraten verplicht. Dit dient te zorgen voor een arbeidsvriendelijke omgeving voor werknemers.

Wat kan ReStone voor u betekenen?

Er zijn hoge kosten verbonden aan de investering  die volgens het CROW verplicht is. Echter biedt ReStone werkgevers de kans om volgens de huidige richtlijnen te investeren voor lage kosten. Hierdoor bieden wij u de kans om in deze tijd een investering te doen die zich zelf in zeer korte tijd terugverdient. Een verhoogde productie en lagere kosten!

Doordat ReStone de omzet verhoogd en de mogelijkheid biedt om meer werk te genereren, zijn steeds meer bedrijven overtuigd. Zij voldoen aan de Arbowet en alle CROW richtlijnen en hebben lagere kosten per m2. Wat weerhoudt u van ReStone?

Technische Kontakt Dagen
Mocht dit vragen bij u oproepen dan kunt u ons bezoeken op de Technische Kontakt Dagen te Wezep. Ook dit jaar is ReStone aanwezig op de vakbeurs die zich richt op leveranciers en gebruikers van grondverzetmaterieel en aan de branche verwante specialismen. Op 7,8 en 9 juni 2012 kunt u de werking van de machine ervaren. Het antwoord op vragen als; hoe of hoeveel kan ReStone mijn m2 prijs verlagen? Kunt u dan zelf berekenen!

Kunt u niet wachten met een vraag of wilt u vandaag al weten wat ReStone u kan opleveren?
Neem dan contact op: 0226 35 37 57

 


Herstraten volgens de richtlijnen

06-04-2012 om 10:10:57

ReStone biedt u de mogelijkheid om volgens de richtlijnen van het CROW en de ARBO machinaal te herstraten. De Prijs-Kwaliteit verhouding zorgt voor een betaalbare investering die de efficiëntie verhoogd. Door een continu proces is de productie optimaal en is ReStone dé oplossing. Het is naast de voorbereiding voor het machinaal herstraten, uw voorbereiding op de toekomst. Bereken zelf wat ReStone u op kan leveren!


Oplevering PU Duo

21-02-2012 om 12:17:32

Hapak bv. palletiseerd sinds kort met behulp van de PU Duo. De PU Duo is ontwikkeld aan de hand van klantspecificaties en voorziet vanaf nu Hapak bv. van de voorbereiding voor machinaal herstraten.

 

PU Duo

 


ReStone PU komt met grote broer

19-01-2012 om 16:39:44

PERSBERICHT

De Palletiseer Unit (PU) van ReStone heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Een duurzame en complete, maar betaalbare oplossing voor bestratingbedrijven. Een machine die het doel niet uit het oog heeft verloren, namelijk: een ergonomische werkhouding.

Het principe is een bunker met een transportband. Op een tussenrooster worden de stenen en het zand gescheiden. Hierna worden de stenen geformeerd in het gewenste verband, op een 2-tons heftafel. Voorzien van een geïntegreerde generator, draait de PU geheel op eigen kracht.

Tijdens de INFRA Relatiedagen te Hardenberg (stand 626) demonstreert fabrikant J. Blom Opmeer B.V. een primeur. Voor de echte vierkante metervreter is er nu de ReStone PU Duo. Deze nieuwe uitvoering is aan twee zijden voorzien van een rooster en een heftafel. De transportband in de bunker kan de stenen aan weerskanten doorvoeren. Wanneer de shovelmachinist de gelegenheid krijgt om de volle pallet te verwisselen voor een lege, zijn de twee bedieners van de machine inmiddels aan de andere kant bezig met weer een nieuwe pallet. Zo blijft de productie continu en de capaciteit optimaal. Door de efficiënte manier van werken neemt de werkdruk af, terwijl de productie toe neemt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0226-353757 of het contactformulier.

Om een impressie te krijgen van de nieuwe machine, zie ook onze YouTube video

Machinaal straten


INFRA Relatiedagen Hardenberg

22-12-2011 om 12:39:55

INFRA Relatiedagen Hardenberg is op 31 januari, 1 en 2 februari 2012 hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar kunnen ontmoeten. ReStone is hier dan ook graag bij aanwezig. Wilt u praten met vakgenoten, de nieuwste mooiste bekijken en op de hoogte gesteld worden van de laatste ontwikkelingen? Bezoek dan de INFRA Relatiedagen te Hardenberg en noteer standnummer 626 in uw agenda!

Infra Relatiedagen Hardenberg

ReStone PU kan stenen palletiseren en koffie zetten

22-12-2011 om 12:33:44

PERSBERICHT

Tijdens de Infra en Relatiedagen te Gorinchem stond de nieuwste Palletiseer Unit (PU) van ReStone onder veel belangstelling. Machinale ondersteuning bij het straten is niet meer weg te denken. Tijdens deze vakbeurs was goed te zien hoe de branche in beweging is.

Met de ReStone PU kunnen stenen op een pallet gestapeld worden, waarbij de gebruiker met een ergonomische houding te werk gaat. De machine heeft een bunker met een transportband. Op een tussenrooster worden de stenen en het zand gescheiden. Hierna worden ze geformeerd in het gewenste verband, op een 2-tons heftafel. Voorzien van een geïntegreerde generator, draait de PU geheel op eigen kracht. Door zijn eenvoudige werking en een goede prijs- kwaliteitverhouding, is het de enige in z’n soort.

Ontwikkelaar J. Blom Opmeer B.V. heeft arbeidsvriendelijkheid hoog in het vaandel. ReStone gaat niet mee met een trend, maar wil daadwerkelijk iets toevoegen. Vanuit deze invalshoek wordt er een sterke en functionele machine gebouwd, tegen een betaalbare prijs. En voor de liefhebber, kan er ook een koffiezetapparaat op worden aangesloten!

Machinaal straten

Artikel uit de productrubriek van de GWW Totaal


Twee nieuwe machines in gebruik

06-12-2011 om 07:13:40

De bedrijven Schotgroep en de Groot & Schagen werken sinds kort ook met een Palletiseer Unit van ReStone. De machines zijn inmiddels in gebruik genomen. Onderstaand de trotse eigenaars:

Schotgroep

de Groot & Schagen

INFRA Relatiedagen 2011 te Gorinchem terugblik

08-11-2011 om 08:26:22

De INFRA Relatiedagen 2011 in Gorinchem waren een succes! De grote belangstelling en de gastvrijheid van EvenementenHAL lagen hieraan ten grondslag. Wij kijken terug op een mooie vakbeurs en zijn trots op de positieve reacties. Onderstaand een foto weergeven van onze stand in opbouw. De Restone PU is inmiddels afgeleverd aan aannemingsbedrijf De Groot & Schagen, die ook voor solide en degelijkheid gaat.

ReStone PU

Mocht u vragen hebben over de PU, of iets anders, dan kunt u bellen met 0226 35 3757 of het contactformulier invullen. Wij voorzien u graag van informatie en advies.


INFRA Relatiedagen 2011 te Gorinchem

30-09-2011 om 12:00:42

30-09-11:  Blom Opmeer met ReStone op de Infra relatiedagen in Gorinchem

Blom Opmeer B.V. staat met de nieuwe ReStone Palletiseer Unit en de ReStone Pakketteerwagen op de Infra relatiedagen in Gorinchem.
Dit evenement zal plaatsvinden op 1, 2 en 3 november. Noteer standnummer 192,
want een bezoek aan de vernieuwde machine is de moeite waard!
Wilt u een afspraak
maken om over onze producten te spreken, kunt u bellen met J. Blom 0226 353 757.

Infra relatiedagen 2011


Gebruikte machines?

25-08-2011 om 16:44:50

Naast nieuwe machines, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte machines. In goede staat en aantrekkelijk geprijst. Ideaal om snel en goedkoop aan de bak te kunnen.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan op de website.

OBN Dag van de Straatmaker

09-06-2011 om 12:28:41

Blom Opmeer met ReStone op de Dag van de Straatmaker

Blom Opmeer B.V. Staat met de nieuwe ReStone Palletiseer Unit en de ReStone Pakketteerwagen op de Dag van de Straatmaker in Haren.
Dit evenement zal worden gehouden op 18 juni.

Beursdag:               zaterdag 18 juni 2011
Openingstijden:        10:00 uur – 16:00 uur
Locatie:                      Haren (Groningen)
Meer informatie:       www.obn.nlDemo Dagen Drenthe 2011

28-04-2011 om 10:16:55

Blom Opmeer met ReStone op de Demo Dagen Drenthe in Emmen

Blom Opmeer B.V. Staat met de nieuwe ReStone Palletiseer Unit en de ReStone Pakketteerwagen op de Demo Dagen Drenthe in Emmen.
Dit evenement zal worden gehouden op 18 en 19 mei, u kunt ons vinden tegenover het horeca plein.
Wilt u een afspraak
maken om onze producten te bespreken kan u
alvorens bellen met J.J. Blom 0226 353 757.

Beursdagen:             woensdag 18 en donderdag 19 mei 2011
Openingstijden:        13:00 uur – 21:30 uur
Locatie:                      Charles Darwinstraat 15 7825 AB te Emmen
Meer informatie:       www.demodagendrenthe.nlWebdesign © 2009 M.E. Designs
RESTONE is onderdeel van Blom Opmeer B.V. te Opmeer | machinaal straten