informatie machinaal straten

Machinaal straten

Nieuw leven inblazen

Stratenmaken is een oud beroep. Algemeen bekend is dat de uitvoerder van het beroep veel fysieke klachten heeft en niet tot late leeftijd door kan werken. De branche staat hierdoor aan de voet van grote veranderingen. Omdat de ambacht onder zware omstandigheden uitgevoerd moet worden, is er een nieuwe wet geformuleerd. Deze omschrijft dat machinaal straten verplicht is. Het gevolg hiervan is dat er innovatieve machines op de markt verschijnen, die voorzien in de ontstane behoefte. Daarnaast is de branche weinig populair bij jonge aanwas. De nieuwe ontwikkelingen kunnen het vak "stratenmaken" een nieuw leven inblazen.

Ontwikkeling

Er komen steeds meer positieve reacties. Het wordt bij de stratenmaker ook duidelijk dat het op deze manier langer vol te houden is. Ook op dagen wanneer de weersomstandigheden minder gunstig zijn. Ondernemers moeten zich ervan bewust zijn dat het een investering betreft, die gericht is op het welzijn van de werknemer. Daarnaast kan het helpen, of is het verplicht, bij het meedingen naar nieuwe opdrachten.

Toegevoegde waarde

Er zijn diverse machines ontwikkeld, in diverse prijscategorien. ReStone wil zich onderscheiden door veel aandacht te besteden aan de ergonomische werkhouding. Naast de arbeidsvriendelijkheid, staat een efficiente manier van werken ook hoog in het vaandel. Door een continu proces is de productie optimaal.

Webdesign © 2009 M.E. Designs
RESTONE is onderdeel van Blom Opmeer B.V. te Opmeer | machinaal straten